AmsterdamBehang

uw toegewijde wandspecialist


Ons streven is om perfecte wanden te realiseren, en daarom bieden wij gespecialiseerde diensten op het gebied van luxe wandbekleding, vinyl, renovlies en nog veel meer. Bij AmsterdamBehang kunt u rekenen op uitstekende service tegen een aantrekkelijk tarief.

Of u nu een unieke en luxueuze uitstraling wilt creëren met luxe wandbekleding, of op zoek bent naar duurzaam en onderhoudsvriendelijk vinyl, of geïnteresseerd bent in het naadloos afwerken van uw muren met renovlies, AmsterdamBehang heeft de expertise en ervaring om aan uw wensen te voldoen.

Bij AmsterdamBehang begrijpen we dat uw muren een essentieel onderdeel zijn van uw interieur. Daarom streven we ernaar om niet alleen vakmanschap te leveren maar ook en stressvrije ervaring. We begeleiden u graag gedurende het hele proces, van advies en materiaalkeuze tot installatie en afwerking.

Kies voor AmsterdamBehang en ontdek waarom we bekend staan om ons vakmanschap, betrouwbaarheid en uitstekende klantenservice. Neem vandaag nog contact met ons op om een gratis adviesgesprek en offerte aan te vragen. Samen realiseren we de perfecte wanden voor uw project.

Renovlies 


een favoriete keuze voor diegenen die streven naar een verfijnde en duurzame afwerking van hun muren. Bij Amsterdambehang begrijpen we de unieke eigenschappen en voordelen van renovlies behang. Ons team van gespecialiseerde vakmensen staat klaar om uw ruimtes te transformeren met dit hoogwaardige behang.

Luxebehang 


Bent u op zoek naar hoogwaardige wandbekleding van luxe kwaliteit?
Die de ruimte een professionele uitstraling geeft en een indrukwekkende impact heeft?
Perfect geïnstalleerd en van ongeëvenaarde kwaliteit?
Amsterdambehang is dé specialist op het gebied van luxe wandbekleding. Met meer dan 16 jaar ervaring zijn wij bekend met alle aspecten van het vak.

Vinylbehang

  

Ontdek de vele voordelen van vinyl op uw muren. Vinyl is sterk, gemakkelijk schoon te maken en duurzaam. Het blijft er altijd fris en schoon uitzien, zelfs in drukke omgevingen zoals ziekenhuizen en hotels. Bij Amsterdambehang werken we met hoogwaardige vinylproducten van merken zoals Vescom, waardoor we een perfect eindresultaat kunnen garanderen. Kies uit een breed scala aan kleuren en structuren en laat ons uw muren transformeren met vinyl.

Fotobehang 


Foto behang biedt een wereld aan mogelijkheden in allerlei soorten en maten. Bij Amsterdambehang laten we de keuze volledig aan jou over. Jij kiest de gewenste foto en het formaat, en wij zorgen ervoor dat deze perfect op je muur wordt aangebracht. Of je nu wilt genieten van een prachtig stadsgezicht of je wilt jouw muren personaliseren met een eigen foto, met fotobehang maken we jouw interieur uniek en persoonlijk.

Merken