luxe wandbekledingsservice. Of u nu een veeleisende particuliere huiseigenaar bent of een gerespecteerde zakelijke onderneming, wij bieden de perfecte oplossing. Elk detail wordt met precisie verwerkt, resulterend in naadloze uitstraling. Of het nu gaat om een exclusief woonhuis of een prestigieus zakelijk pand, onze service belichaamt onberispelijk vakmanschap. Transformeer uw muren met onze dienst


Als specialist zijn wij in staat om snel te schakelen en te voldoen aan uw wensen. U kunt rekenen op een efficiënte oplevertijd. Van het meedenken met uw behoeften tot het vakkundig aanbrengen van de wandbekleding, wij nemen alles uit handen. Zo kunt u binnen de kortste tijd genieten van prachtig beklede wanden die een professionele uitstraling geven aan uw ruimte.

WANDBEKLEDINGSERVICE VAN AMSTERDAMBEHANG


AmsterdamBehang biedt een luxe aanbrengservice voor klanten die streven naar perfectie en elegantie in hun interieur. Ons wandbekledingsservice omvat niet alleen de levering van exclusief behang, maar richt zich vooral op de deskundige installatie ervan, zodat uw wanden naadloos en stijlvol worden getransformeerd.

Zoekt u naar een specifieke kleur of een bijzonder patroon? Wij verzorgen het voor u. Elke stap in het proces, van de zorgvuldige selectie van het behang tot de precisie bij het aanbrengen, wordt uitgevoerd met het oog op detail en kwaliteit. Onze vakmensen zorgen ervoor dat het behang feilloos aansluit bij uw interieur, met een afwerking die even duurzaam als indrukwekkend is. Kies voor AmsterdamBehang en geef uw ruimte de luxe en verfijning die het verdient.

Diensten

luxe behang met of zonder patroon aanbrengen 


  • Werken met Arte clear pro of de juiste textiel lijm
  • Wanden controleren
  • afval afvoeren

in overleg p/m2*

* luxe behang boven €85,00 per m2

* minimum €450 ex btw  dagtarief


Leveranciers